Jacobs Douwe Egberts – concept and interior design – Corporate Sustainability area

To demonstrate the sustainability efforts of Douwe Egberts a showcase of them has been set up in the Experience Center in Utrecht. A lot of social and productional concepts have been implemented already, but another amount is still being examined. Which is expressed by the design, a greenhouse where these new ideas can grow and develop.

A parrot turned up in the green environment, welcoming guests and encouraging them to embrace the sustainable way of thinking and working. Although sometimes he’s a bit cheeky…

who Jacobs Douwe Egberts Corporate Responsibility
what spatial and graphic design, construction
when 2020
where JDE Experience Center Utrecht
construction Beemsterboer, Heerhugowaard

Get in touch with Studio Gagarin!

Please type your full name.

Invalid email address.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Top